Γ. Λαμπρούλης: Χρειάζονται προσλήψεις στις Παιδιατρικές Κλινικές Τρικάλων και Καρδίτσας (VIDEO)

Την ανάγκη στελέχωσης των Παιδιατρικών Κλινικών των Νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας με μόνιμο προσωπικό εξέφρασε ο βουλευτής του ΚΚΕΓιώργος Λαμπρούλης κατά τη διάρκεια Επίκαιρης Ερώτησης που συζητήθηκε στη Βουλή.
Εξαιτίας των ελλείψεων, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων κλείνει όποτε αρρωστήσει κάποιος παιδίατρος, ενώ η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας είναι κλειστή από το Σεπτέμβρη.
Στην απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός παραδέχθηκε ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία της επαρχίας είναι οριακή. Επίσης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση έχει ετοιμάσει τροπολογία για να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού.
Ο Γιώργος Λαμπρούλης τόνισε ότι δεν αρκεί η περιγραφή της κατάστασης, αλλά χρειάζεται συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του προβλήματος. Πρόσθεσε ότι οι γενικότερες προσλήψεις που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, συνιστούν σταγόνα στον ωκεανό.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ επισήμανε ότι τα προβλήματα της Υγείας σχετίζονται με το δρόμο ανάπτυξης, καθώς ενισχύεται ο ιδιωτικός τομέας και απαξιώνεται ο δημόσιος τομέας.

902.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget