ΠΟΤΑΜΙ Ζητά σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τις διαπραγματεύσεις

«Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να συζητηθεί ανοιχτά η πορεία των διαπραγματεύσεων και η διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη» ζητά το Ποτάμι, με το σκεπτικό ότι ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, «διστάζει να πάρει αποφάσεις» προς διασφάλιση της στρατηγικής επιλογής της ντόπιας αστικής τάξης για παραμονή της χώρας στην ΕΕ και στο ευρώ.
Ζωγραφίζοντας και το Ποτάμι στον καμβά εκφοβισμού του λαού ώστε να υποταχθεί στις νέες αντιλαϊκές επιταγές για να ξεπεράσει το κεφάλαιο την κρίση του, υποστηρίζει ότι «κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην πρόσκρουση στο παγόβουνο. Η ασυντόνιστη ορχήστρα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ παίζει αμέριμνη για το εσωκομματικό ακροατήριο, δε δικαιούται όμως να παρασύρει τη χώρα στο βυθό».
Παραπέρα, σε άλλη ανακοίνωσή του, επιμένει ότι η «συμφωνία - πακέτο» που θέλει να κλείσει η κυβέρνηση «δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα νέο μνημόνιο, που θα περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που λιμνάζουν και διογκώνονται αυτές τις 100 μέρες της κυβερνητικής απραξίας».
Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί τον πρωθυπουργό «επιτέλους να πει ξεκάθαρα στην κοινωνία ποιο είναι το σχέδιό του για τη χώρα και την οικονομία», επισημαίνοντάς του παράλληλα ότι «οι ηγέτες δεν είναι για να δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις. Είναι για να παίρνουν δύσκολες αλλά χρήσιμες για τους πολλούς αποφάσεις»...
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget