Δ. Μανωλάκου: Ο λαός να μην επιτρέψει να βγει κανένα λαϊκό σπίτι στο σφυρί (VIDEO)

«Χαιρετίζουμε αυτούς που σήμερα είναι στους δρόμους και βροντοφωνάζουν ''Όχι στους πλειστηριασμούς'', ''Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη'', ''Κάτω οι φόροι'', είμαστε μαζί τους» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ ΔιαμάντωΜανωλάκου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο.
Επισήμανε ότι το ΚΚΕ καλεί το λαό μέσα από τα συνδικάτα και τους φορείς να μην επιτρέψει να βγει στο σφυρί κανένα λαϊκό σπίτι. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. «Τελικά τα σπίτια δεν τα παίρνουν οι κομμουνιστές, αλλά οι τραπεζίτες με τη στάμπα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, ενώ παράλληλα στηλίτευσε την υποκρισία των άλλων κομμάτων.
«Αρκετά έχουν τραβήξει οι αμπελουργοί από την ΚΑΠ της ΕΕ, από τους εκμεταλλευτές μεγαλέμπορους και βιομήχανους που παίρνουν τζάμπα τη σοδειά και κάνουν μήνες να τους πληρώσουν», υπογράμμισε σχετικά με την επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί. Πρόσθεσε ότι ακόμα και αν αποσύρει η κυβέρνηση το μέτρο, θα το ξαναφέρει γιατί ευνοεί τη συγκέντρωση του κλάδου σε λίγες οινοποιίες.
Αναφερόμενη στη ρύθμιση για την επιβολή πλαφόν στη φαρμακευτική δαπάνη των νοσοκομείων, προειδοποίησε ότι θα έχει συνέπειες στην έγκαιρη προμήθεια φαρμάκων υψηλού κόστους, όπως αυτά για τους καρκινοπαθείς.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget