Κινητοποίηση σήμερα από εργαζόμενους στα «πεντάμηνα» Διεκδικούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Προς στη Βουλή πορεύονται αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στους Δήμους και στα πεντάμηνα, στο ΠΛΑΙΣΙΟ στάσης εργασίας, με αιχμή τους απασχολουμένους στα «πεντάμηνα» και με αίτημα τη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν επιτροπές εργαζομένων στα πεντάμηνα στους δήμους με τα πανό και τις πικέτες τους. Έξω από το υπουργείο μίλησαν ο Χρύσανθος Κυριαζής γραμματέας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και η Θάλεια Περπερίδου από την επιτροπή εργαζομένων στα πεντάμηνα.
Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι εξετάζεται παράταση του προγράμματος για τα 5μηνα. Το θέμα ωστόσο δεν είναι απλά η παράταση ενός προγράμματος, αλλά η εξασφάλιση της μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους τους τους εργαζόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής νωρίτερα κατήγγειλε μεθοδεύσεις εκ μέρους ορισμένων δυνάμεων για να υπονομεύσουν τη σημερινή κινητοποίηση με συγκεκριμένα παραδείγματα από δήμους της Αττικής (Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα). 
 
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget