Τριβές στην συγκυβέρνηση για Δ. Καμμένο και Μ. Μπόλαρη

Συνεχίζονται οι τριβές στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την υπόθεση του Δ. Καμμένου, ο οποίος παραιτήθηκε από υφυπουργός μετά τις αντιδράσεις για τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει στο διαδίκτυο.
Στη θέση του Δ. Καμμένου, τοποθετήθηκε υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ο Π. Σγουρίδης. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, «δεν γνώριζε τίποτα» για τις αναρτήσεις του Δ. Καμμένου, παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα.
Με αφορμή ανάρτηση που είχε κάνει ο Δ. Καμμένος, λίγο πριν το δημοψήφισμα και είχε προκαλέσει αντιδράσεις τότε, αλλά και το επεισόδιο που είχε με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη,  ο Π. Καμμένος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «τότε δεν είχε δημιουργηθεί κανένα τεράστιο πρόβλημα, ούτε είχα δει εγώ τέτοιου ύψους ρατσισμού και αντισημιτισμού tweets. Δεν θα τον είχα αφήσει να μπει στη Βουλή καν».
Διαφορετική άποψη εξέφρασε η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου, η οποία δήλωσε ότι δεν μπορεί να μην γνώριζε ο Π. Καμμένος. «Θεωρώ ότι ο Δημήτρης Καμμένος ήταν γνωστός για τις απόψεις που είχε. Τις είχε διατυπώσει πριν γίνει βουλευτής», είπε. «Περίμενα και ο πρόεδρος, ο Πάνος Καμμένος, να τα γνωρίζει όλα αυτά και να μην προταθεί ένα πρόσωπο στην κυβέρνηση, το οποίο τελικά έκανε ζημιά και στον ίδιο», πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η υπουργοποίηση του Μ. Μπόλαρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ενστάσεις για την είσοδό του στην κυβέρνηση επειδή διετέλεσε υφυπουργός Υγείας το 2012, όταν είχαν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες οροθετικών γυναικών.
Πάντως το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλυψε πλήρως, δηλώνοντας με επίσημη ανακοίνωση ότι «για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μ. Μπόλαρη».
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Μ. Μπόλαρης ισχυρίστηκε ότι ως υφυπουργός Υγείας δεν είχε ευθύνη για όσα έκανε ο υπουργός, αναφέροντας ότι ακούστηκαν «αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης». 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget