Χρήστος Κατσώτης: Εναλλακτική λύση δεν μπορεί υπάρξει χωρίς αμφισβήτηση της εξουσίας της αστικής τάξης (VIDEO)

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι φτωχοί αγρότες έχουν απέναντί τους τα μονοπώλια, την ΕΕ και ενωμένες τις πολιτικές δυνάμεις που τους εκπροσωπούν, με όποιο πρόσημο και αν χρησιμοποιούν, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτηςβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στη συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής για το 3ο μνημόνιο. 
Σημείωσε ότι «το Κομμουνιστικό Κόμμα γρήγορα αποκάλυψε το χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αστικής τάξης που το εμπιστεύτηκε για να λύσει τα προβλήματα της».
Τα μέτρα, υπογράμμισε ο Χρ. Κατσώτης, «έχουν στόχο να ενισχύσουν αυτά που θέλουν τα μονοπώλια και οι επιχειρηματικοί όμιλοι σαρώνοντας την πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων».
Αναφερόμενος στα εργασιακά σημείωσε ότι σήμερα είναι ζούγκλα «αύριο θα είναι μεσαίωνας, σύγχρονη δουλεία», ενώ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό ανέφερε: «Βάζετε το μαχαίρι πιο βαθιά για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και συνταξιούχους. Επιχειρείτε την απαλλαγή του κράτους και της εργοδοσίας και τα φορτώνετε στους εργαζόμενους».
Ο Χρ. Κατσώτης τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για μοιρολατρία και απογοήτευση των εργαζομένων. «Είναι ώρα οργάνωσης του αγώνα και αντεπίθεσης. Ο λαός να δώσει τη δική του απάντηση» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «εναλλακτική λύση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αμφισβήτηση της εξουσίας της αστικής τάξης».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget