Δευτερολογία του Σ. Βαρδαλή στο μίνι φορολογικό (VIDEO)

Μιλώντας στην Ολομέλεια για το λεγόμενο μίνι φορολογικό, ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, επισήμανε ότι το νομοσχέδιο παρότι αντιμετωπίζει κάποιες ακραίες περιπτώσεις, δεν αλλάζει συνολικά τον αντιλαϊκό φορομπηχτικό χαρακτήρα σε βάρος εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων. 
Κατήγγειλε ότι γίνεται προσπάθεια να πειστεί ο λαός να διαλέξει το μικρότερο κακό, ανάμεσα στις προτάσεις των «θεσμών» της τρόικας και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι και οι δύο προτάσεις είναι σε βάρος του λαού. 
Απαντώντας στην κυβέρνηση που καλεί σε συστράτευση μαζί της για τις διαπραγματεύσεις, επισήμανε ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνουν οι εργαζόμενοι αφού οι μνημονιακοί νόμοι ισχύουν,  τα αντιλαϊκά μέτρα παραμένουν και μάλιστα προστίθενται και άλλα από πάνω. Ο Σ. Βαρδαλής κάλεσε το λαό και τους εργαζόμενους να συνεχίσουν την προσπάθεια για ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο που είναι η δράση των επιχειρηματικών ομίλων και οι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. 
Όσον αφορά τα άρθρα, ο κομμουνιστής βουλευτής επισήμανε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει «παρών» στο άρθρο 1, κατά στο άρθρο 2, υπέρ στο άρθρο 3, «παρών» στα άρθρα 4 και 5. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget