ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ «Ναι» σε κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από την υπάρχουσα Βουλή


«Ναι» σε κυβερνητική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λέει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για συμμαχία με άλλα κόμματα μετά το συνέδριο του κόμματός του.


«Αυτή η Βουλή μπορεί να δώσει μια νέα κυβέρνηση», δήλωσε στο «MEGA» ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας ότι μπορούμε «να κάνουμε μια συμφωνία κυρίων και να πούμε ότι σε 2 χρόνια θα λύσουμε δέκα προβλήματα» και διευκρίνισε ότι σε τέτοια κυβέρνηση πέραν του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συμμετέχει και η ΝΔ.


Δεν απέκλεισε συμμαχίες με άλλα κόμματα, λέγοντας ότι «το Ποτάμι πάει σε συνέδριο και θα κάνει πολύ συγκεκριμένη πρόταση για τις άμεσες αλλαγές που χρειάζονται το 2016» και περιμένει να δει τη στάση των άλλων κομμάτων.


Για την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, είπε ότι είναι διαδικαστική και όχι πολιτική και μοιάζει με κάλεσμα «ελάτε να αισθανθούμε πολλοί».


Για τη ΝΔ, αν και την χαρακτήρισε κόμμα συντηρητικό, εντούτοις δήλωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης έχει διαφορετικές διακηρύξεις σε αρκετά θέματα από το παλιό συντηρητικό κόμμα. Περιμένουμε να δούμε εάν οι απόψεις θα βγουν στην επιφάνεια».


Σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται από βουλευτές του Ποταμιού, δήλωσε ότι «ακούγονται πολλές προτάσεις, αλλά σημασία έχει τι λέει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και τι θα πει το συνέδριο».





Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget