Τσακωμός ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το λαϊκό εισόδημα που τσάκισαν

Σαν υπερασπιστές του λαϊκού εισοδήματος επιχειρούν να εμφανιστούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας τις αντεγκλήσεις τους με αφορμή το Ασφαλιστικό.
Θυμίζοντας το «δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος» η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για ανικανότητα, καθώς «η διαχείριση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχει κοστίσει 7% στο ΑΕΠ, ενώ η επίπτωση στο χρέος είναι 25% του ΑΕΠ» και πως «αυτά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών και εξοντωτική αύξηση εισφορών» που επίσης έγιναν επί των ημερών της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Βασανίζοντας τη λαϊκή μνήμη η ΝΔ ισχυρίζεται ότι «βαδίζουμε ολοταχώς προς φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας» όταν και οι δικές της επιλογές με το μνημόνιο 2 φτωχοποίησαν λαϊκά στρώματα. Πάντως για το Ασφαλιστικό το μόνο που αναφέρει είναι πως η ΝΔ «θα παρουσιάσει σύντομα το εναλλακτικό σχέδιό της για το Ασφαλιστικό», αποφεύγοντας να αναφέρει έστω και στα λόγια ότι δεν θα προτείνει μείωση συντάξεων.
Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου απάντησαν και με προσωπικές αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση «Siemens» και επιχείρησαν να κρύψουν τα αντιλαϊκά μέτρα της σημερινής κυβέρνησης πίσω από τα αντιλαϊκά μέτρα της προηγούμενης.
Σχολίασαν πως «αυτοί που γονάτισαν τον τόπο, αυτοί που δεν πρόλαβαν να απολύσουν 15.000 ανθρώπους και να εξαφανίσουν τις επικουρικές συντάξεις, με χοντρά ψέματα υπόσχονται σήμερα ευημερία στους πολίτες από ένα τηλεφωνικό κέντρο «Siemens» αξίας 120.000 ευρώ που έλαβαν ως δώρο. Αλλά κανείς σε αυτό τον τόπο δεν είναι χθεσινός»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget