ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ Στο μπλόκο προστέθηκαν αγρότες από Σπερχειάδα και Μακρακώμη

Αγρότες από την περιοχή της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης ενσωματώθηκαν χθες Παρασκευή 15 Γενάρη, στο μπλόκο της Φθιώτιδας στην Ανθήλη ενισχύοντας έτσι τον αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση και την ανεργία.
Η Επιτροπή Αγώνα Μπλόκου Φθιώτιδας καλεί «όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν το μπλόκο της Φθιώτιδας στην Ανθήλη και όλοι μαζί να αγωνιστούμε προκειμένου να σταματήσουμε το ξεκλήρισμά μας, που αποφάσισαν κυβέρνηση, "θεσμοί", ΕΕ και όλοι όσοι στήριξαν και στηρίζουν τις πολιτικές των μνημονίων. Εμείς δεν ζητάμε την κατανόησή τους, αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ό,τι τόσα χρόνια μας κλέβουν για να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τις οικογένειές μας.
Η μόνη απάντηση απέναντι στον πόλεμο που μας κήρυξαν είναι η μαζική και αγωνιστική μας συμμετοχή στο μπλόκο της Φθιώτιδας και ο συντονισμός μας με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, προκειμένου να μπει ένα φρένο στο ξεκλήρισμά μας, την πείνα και την ανεργία και να ξεκινήσει η αντεπίθεσή μας, με τελικό στόχο έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελός μας».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget