ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Πολύμορφες πρωτοβουλίες για την προετοιμασία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη

Πολύμορφη δράση και αγωνιστικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν σωματεία και μαζικοί φορείς καλώντας τους εργαζόμενους και το λαό να ετοιμαστούν για τη νέα πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρηκαι να οξύνουν παντού την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και την εργοδοσία με αιχμή το Ασφαλιστικό.
Σε όλη τη χώρα οι γραμματείες του ΠΑΜΕ, Σωματεία και φορείς προχωρούν σε συσκέψεις για την καλύτερη οργάνωση και την αγωνιστική απάντηση. Συγκεκριμένα:
Σήμερα, Σάββατο 16 Γενάρη
- Στις 11 π.μ. η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση - πικετοφορία για την Κοινωνική Ασφάλιση. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στον «Βασιλόπουλο» στη Χαϊνά.
- Στις 11 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου διοργανώνει εξόρμηση και πικετοφορία στη Δάφνη.
- Στις 11 π.μ. η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας διοργανώνει πανεξόρμηση με αφετηρία την πλ. Δαβάκη.
- Στις 5 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και η Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου διοργανώνουν ημερίδα για το Ασφαλιστικό στην Αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσουν ο Αντώνης Κουρούκλης, πρόεδρος της ΠΟΠΟΚΠ και ο Αλέκος Αρβανιτίδης μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ. Θα υπάρχουν παρεμβάσεις.
- Στις 5 μ.μ., το ΣΕΜΙΣΕΑ πραγματοποιεί γενική συνέλευση στα γραφεία του (οδός Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος) για το ασφαλιστικό και την οργάνωση της απεργίας
- Στις 7 μ.μ. το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Χανίων πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων για το σχεδιασμό δράσης για το ασφαλιστικό.
Κυριακή 17 Γενάρη
- Στις 10.30 π.μ. γενική συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων ιδιωτικής εκπαίδευσης Αττικής «ο Βύρων», στο Ε.Κ.Α, Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος. 
- Στις 11 π.μ. η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης διοργανώνει σύσκεψη επαγγελματιών στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Μαυρολεύκης 17, περιοχή «Παλιό Τέρμα» Πολίχνης).
- Στις 6 μ.μ. η Γραμματεία Ηλείας του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί ενημερωτική συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας. Θα μιλήσει ο Θωμάς Κακκαβάς, μέλος της Επιτροπής για το Ασφαλιστικό του ΠΑΜΕ.
- Στις 7 μ.μ., το Σωματείο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο.
- Στις 6 μ.μ. το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΚΟ και ο Αγροτικός Σύλλογος Πελασγίας καλούν σε σύσκεψη για το Ασφαλιστικό στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πελασγίας.
- Στις 11 π.μ. συνεδρίαση του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Πιερίας στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget