Κινητοποιήσεις των αγροτών τις επόμενες ημέρες Σύσκεψη αρχές Δεκέμβρη για πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ. Παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες για πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα που θα κορυφωθούν με νέα σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων στις αρχές Δεκέμβρη.
Την Δευτέρα 23 Νοέμβρη στις 11 το πρωί. Θα γίνει συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία τωνΤρικάλων. Η αγωνιστική σκυτάλη θα δοθεί στην Ελασσόνα όπου την Τετάρτη 25 Νοέμβρη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων. Ακολουθεί συλλαλητήριο με τρακτέρ στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί.
Τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Κέρκυρα στις 10.30 το πρωί, έξω από το Δημαρχείο (Λεωφόρος Αλεξάνδρας).

Την Κυριακή 22 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι θα γίνει, στο Εργατικό Κέντρο Άρτας,  πανηπειρωτική σύσκεψη μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων. Στην μαζική συμμετοχή καλούν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Άρτας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, ο Αγροτικός Σύλλογος Ζίτσας, η Επιτροπή Αγροτοκτηνοτρόφων Ν. Θεσπρωτίας, το Μπλόκο Ωρωπού Πρέβεζας και το Μπλόκο Φαναρίου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget