Νέα προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ επιχείρησε να στήσει η ναζιστική ΧΑ (VIDEO)

Καθαρή προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ, αναμασώντας χιλιοπαιγμένες συκοφαντίες, επιχείρησαν να στήσουν και πάλι στη Βουλή, το πρωί του Σαββάτου, οι βουλευτές της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες στην Ολομέλεια.
Τους καίει το κύρος του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και το λαό
Σε διατεταγμένη αποστολή που «έβγαζε μάτι», ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, αφιέρωσε όλη του την ομιλία στην αντικομμουνιστική του επίθεση: Με άναρθρες κραυγές, κρατώντας το τάχα... μυστικό συμβόλαιο για την «αγοραπωλησία του 902», άρχισε να κάνει λόγο για παρανομίες, για μυστικές διαδρομές του ΚΚΕ με οφ σορ εταιρίες, για λεφτά που... έφαγε, ενώ αυτά θα μπορούσαν να δοθούν στους φτωχούς και άλλα παρόμοια.
Όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Συνεχίζοντας να αποκαλύπτει ότι αυτό που «καίει» τη Χρυσή Αυγή είναι το κύρος του ΚΚΕ στους εργαζόμενους, ακριβώς επειδή πρωτοστατεί στους αγώνες για το δίκιο της εργατικής τάξης, συνολικά του λαού, ενάντια στα αφεντικά του φασιστικού μορφώματος, δηλαδή τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τα άλλα τμήματα του εγχώριου κεφαλαίου, έφτασε να ισχυριστεί ότι «το ΚΚΕ είναι τσιράκι του συστήματος» (!), ανέσυρε τις μουχλιασμένες συκοφαντίες του αυριανισμού περί «συγκυβέρνησης με τη ΝΔ» και χαρακτήρισε το ΚΚΕ «χύτρα ταχύτητας που όποια αντίδραση του ελληνικού λαού την εξατμίζει», ξεθάβοντας μέχρι και τα γνωστά ασφαλίτικα επιχειρήματα ότι «το ΚΚΕ φύλαγε τη Βουλή από τους αγανακτισμένους»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο είναι «κομμένο και ραμμένο» στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη. Επιπλέον, ενώ η Χρυσή Αυγή είχε πει για το νομοσχέδιο ότι «κινείται σε καλό πλαίσιο», προχτές το βράδυ στην ψηφοφορία επί της αρχής ψήφισε... «κατά». Πρόκειται για τη γνωστή «δυνατότητα» του φασιστικού μορφώματος να προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις, για να ξεγελάει τον κόσμο.
Αντίπαλος τους το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται ποικιλοτρόπως
Η απάντηση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ήταν άμεση. Αφού σημείωσε ότι δεν αξίζει να «σπαταλάς σάλιο και να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες», σχολιάζοντας πως «φαίνεται ότι η κουκούλα δε φεύγει ποτέ», έδωσε απάντηση στις χρυσαυγίτικες συκοφαντίες.
Σχολιάζοντας τα τάχα... «αποκαλυπτικά» του βουλευτή της ΧΑ, τόνισε ότι όλα είναι πασίγνωστα, «όλα τα υποτιθέμενα "συμβόλαια που καταθέτουν", είναι γνωστά όλα, τα έχουμε καταθέσει στην εφορία, παντού».
«Είναι γνωστό επίσης», πρόσθεσε, «ότι η πώληση της επιχείρησης και όχι της συχνότητας, που έκανε το ΚΚΕ είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος αυτής της εταιρείας» συμπλήρωσε, για να υπογραμμίσει στη συνέχεια, ότι τα χρήματα «πήγαν όλα στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία».
«Αυτό που επιβεβαιώνεται σήμερα», τόνισε ο Θ. Παφίλης, «είναι ότι ο αντίπαλος των φασιστών της Χρυσής Αυγής», ο στόχος τους, «είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται ποικιλοτρόπως».
«Εκτελούν συμβόλαια είτε θανάτου είτε άλλου είδους» πρόσθεσε, και «η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι, όπως λέει ο αρχηγός τους, στους ηττημένους του 1945, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας».
Ο Γ. Λαγός κάνοντας μία προσπάθεια να απαντήσει, είπε ότι η ΧΑ δεν κατηγορείται για δολοφονίες, αλλά «για συνομιλίες και ομιλίες» (!), για να πάρει και εδώ την απάντηση από τον Θ. Παφίλη: «Φαίνεται ότι τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζουν πολιτική δράση (...) Και οι πρόγονοί τους, τα ίδια έκαναν στα μπλόκα, φορούσαν κουκούλες και έδειχναν».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget