Θ. Χιώνης: Υπάρχει λύση η οποία ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή του βάρβαρου συστήματος (VIDEO)

Το ΚΚΕ παλεύει για να βάλουμε εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να έχουμε κατακτήσεις, στο βαθμό που στοχεύουμε τον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για να έχουμε ριζικές αλλαγές και να ζήσουμε πραγματικά όπως πρέπει, τόνισε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη στην ΕΡΤ 1.
Στηλίτευσε την υποκρισία των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει για αντισταθμιστικά μέτρα, άλλοι λένε για ισοδύναμα», σημείωσε ο Θ. Χιώνης, υπογραμμίζοντας ότι θα εφαρμόσουν μια αντιλαϊκή πολιτική. Από τη μια μεριά θα κόβουν μισθούς και συντάξεις και από την άλλη θα δίνουν παροχές πτωχοκομείου.
Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ έλεγε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τη σκυτάλη από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και θα κινηθεί στις ίδιες ράγες της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης» και ότι «η φιλολαϊκή διαχείριση αυτού του δρόμου είναι μια απάτη που θα την πληρώσει ο λαός», όπως και έγινε.
Ο εργαζόμενος λαός έχει δοκιμάσει διάφορους τρόπους και μείγματα διαχείρισης αυτού του βάρβαρου συστήματος και τελικά είδαμε να κλιμακώνεται η αντιλαϊκή πολιτική, τόνισε ο Θ. Χιώνης, υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται να αμφισβητηθεί η ΕΕ, το κεφάλαιο και η εξουσία τους. Να δυναμώσει το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση η οποία ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή αυτού του συστήματος». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget