ΠΑΣΟΚ: Χρειάζεται συνεργασία όσων ψηφίσαμε το μνημόνιο

Πρόθυμη να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει τα μέτρα του μνημονίου δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά.
«Η χώρα μας δεν χρειάζεται μαγκιά. Αυτό που χρειάζεται είναι σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα», ανέφερε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ1.
Στη συνέχεια έγινε ακόμα πιο σαφής για το ρόλο που θα παίξει αυτή η κυβέρνηση συνεργασίας, φέρνοντας το παράδειγμα της ψήφισης του τρίτου μνημονίου από όλα τα αστικά κόμματα. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταφέραμε να συνεργαστούμε το καλοκαίρι στη Βουλή όλοι όσοι πιστεύουμε ότι η χώρα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη και σήμερα έρχονται και μιλάνε και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης απ’ ό,τι καταλαβαίνω για την αυτοδυναμία και οδηγούμαστε σε μια σύγκρουση», είπε.
Η Φ. Γεννημματά υποστήριξε ότι χρειάζεται «στη βάση αυτής της συνεργασίας να υπάρχει δεσμευτική προγραμματική συμφωνία, με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα». Βέβαια, προγραμματική συμφωνία ήδη υπάρχει, και αυτή είναι το μνημόνιο και τα μέτρα που περιλαμβάνει.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget