«Χαριτο»μενιές και ερωτήσεις... αλλού ντ’ αλλού στην Αλεξάνδρα Μπαλού!! (VIDEO)

Βρε λες να είπε το ΚΚΕ ότι αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμνημονιακός θα συνεργαστεί μαζί του; Ακόμα και κατά λάθος ωρέ να σου έβαλαν την ερώτηση μπροστά σου, χρειάζεται τόση φαιά ουσία για να διακρίνεις σε ποιον απευθύνεσαι; Και κείνο το… να κοιταχτούμε στα μάτια οι αριστεροί και να… προχωρήσουμε από κοινού… Τι πίνετε εκεί στην ΕΡΤ και δεν μας δίνετε κι εμάς, μπας και καταφέρουμε να σας αντέξουμε; Τζάμπα πήγε τόσο ξεροστάλιασμα, εκεί απ’ έξω, στη Μεσογείων; Για ποιον φωνάζαμε μωρέ;…
Επί της -βαθύτερης- ουσίας:  
Αλ. Μπαλού: Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα προκαλέσει φόβο στο σύστημα (πηγή: 902)
Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα δώσει τη δυνατότητα στο λαό να βγει στο προσκήνιο και θα προκαλέσει φόβο στο σύστημα και στους εργοδότες, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ μιλώντας στην ΕΡΤ1, το βράδυ της Δευτέρας 31 Αυγούστου  2015.

Επισήμανε ότι ο λαός έχει ψηφίσει όλα τα κόμματα, έχει δοκιμάσει τις ψεύτικες ελπίδες και τις υποσχέσεις. Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να επιλέξει ποιος θα του στείλει το λογαριασμό των μέτρων, ούτε να παγιδευτεί σε νέα αναχώματα.


Αναφερόμενη στη Λαϊκή Ενότητα, σημείωσε ότι τα στελέχη της συνέβαλαν στο να αποκοιμηθεί ο λαός και το κίνημα, γιατί όταν ήταν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι με τη διαπραγμάτευση θα σκίσουν τα μνημόνια.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget