Κ. Παπαδάκης: Κοροϊδία από ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ όταν λένε πως θα απαλύνουν το βάρβαρο χαρακτήρα του 3ου μνημονίου (AUDIO)

Τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο με τις εκλογές θέλουν την έγκριση και τη λαϊκή συναίνεση για να υλοποιήσουν τη βάρβαρη πολιτική, επισήμανε ο  Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη 2015. 
Ο λαός δοκίμασε, υπογράμμισε ο Κ. Παπαδάκης, όλες τις κυβερνήσεις, κεντρώες, δεξιές και λεγόμενες αριστερές και πρέπει να βγάλει συμπεράσματα, ότι στο πλαίσιο αυτού του δρόμου ανάπτυξης, όπου την ιδιοκτησία και εξουσία την έχει η τάξη των καπιταλιστών, στο πλαίσιο της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ δεν υπάρχει περιθώριο φιλολαϊκής πολιτικής. 
Κατήγγειλε την κοροϊδία που συνεχίζεται με την αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που ενώ ψήφισαν το μνημόνιο, τώρα εμφανίζονται πρόθυμοι να απαλύνουν το βάρβαρο χαρακτήρα του, με τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για παράλληλα προγράμματα, τη δε ΝΔ να ξυφουλκεί ότι θα σώσει τους αγρότες.
Όσον αφορά τη Λαϊκή Ενότητα κατήγγειλε το αποπροσανατολιστικό διαχωρισμό που καλλιεργεί περί μνημονιακών και αντιμνημονιακών για να κρύψει την πραγματική αντιπαράθεση που υπάρχει και είναι ή με τα μονοπώλια, την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης ή με το λαό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget