Παρέμβαση της Δ. Μανωλάκου στο «Mega» (VIDEO)

Τα κόμματα που σήμερα τσακώνονται, ψήφισαν παρέα τα αντιλαϊκά μέτρα του 3ου μνημονίου. Λόγω της προεκλογικής περιόδου τσακώνονται για να δείξουν ότι έχουν διαφορετική πολιτική, αλλά ο στρατηγικός στόχος είναι ο ίδιος, νέα βάρη στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, προκειμένου οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι να έχουν νέα κέρδη. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη 2015. 

Κατήγγειλε την κοροϊδία της κυβέρνησης που επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι και λέει πως θα λάβει ισοδύναμα μέτρα, θα προχωρήσει στην ελάφρυνση της αγροτιάς και μπορεί να καταργήσει τον ΦΠΑ στα φροντιστήρια. «Η κάθε δόση που θα δίνεται με το σταγονόμετρο, θα απαιτεί υλοποίηση όλων των σκληρών μέτρων», σημείωσε η Δ. Μανωλάκου.
Αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, προειδοποίησε ότι θα προχωρήσουν οι δεσμεύσεις για τις ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας για να δοθεί διέξοδος στη συσσώρευση του κεφαλαίου των επιχειρηματικών ομίλων και να εξασφαλιστεί η κερδοφορία τους. Για τους εργαζόμενους αυτό θα σημάνει μισθούς κάτω των 500 ευρώ και τσακισμένα δικαιώματα. Γι' αυτό το ΚΚΕ λέει ότι τα μνημόνια και η αντιλαϊκή πολιτική ακυρώνονται με αγώνες και εγγύηση για αυτούς τους αγώνες αποτελεί το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που δεν κορόιδεψε το λαό, επισήμανε η Δ. Μανωλάκου. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget