Συνεχίζει την προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ η διοίκηση της εταιρείας «Schneider Electric»

Συνεχίζει την προσπάθεια φίμωσης του ΚΚΕ η διοίκηση της εταιρείας «Schneider Electric», καθώς σε συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Σωματείου επανέλαβε τη θέση της ότι δεν δίνει άδεια και απαγορεύει τις ανακοινώσεις κομμάτων και του ΠΑΜΕ στο χώρο για να μη διαταραχθεί το «εργασιακό κλίμα» στην εταιρεία. Στην επίθεση να μη διακινείται κανένα έντυπο η διοίκηση βρήκε συμπαραστάτη την πλειοψηφία του Σωματείου.
Απαντώντας σε αυτήν την επίθεση, κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε τη Δευτέρα εξόρμηση στους εργαζόμενους με την ανακοίνωση της ΚΟΒ Μετάλλου της Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η διοίκηση της εταιρείας και οι γνωστοί κολαούζοι της εδώ και καιρό προσπαθούν με κάθε μέσο να φιμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ μέσα στο χώρο δουλειάς. Δεν μας κάνει εντύπωση. Συνολικά οι εργοδότες επιτίθενται όλο και πιο πολύ στο ΚΚΕ.
Ξέρουν καλά ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στέκεται έμπρακτα δίπλα στους εργάτες σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς. Ξέρουν καλά ότι είναι το μόνο κόμμα που προσπαθεί με κάθε κόστος να οργανώσει την πάλη των εργατών ενάντια στις επιθέσεις της εργοδοσίας και των κυβερνήσεών τους. Είναι το μόνο κόμμα που δεν βάζει στην εργατική τάξη και στο λαό ψεύτικα διλήμματα (μνημόνιο ή όχι, ευρώ ή δραχμή, Αλέξης ή Βαγγέλης κλπ.), αλλά δείχνει το μόνο δρόμο που είναι προς όφελος των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων, την αλλαγή εξουσίας και όχι τη διαχείριση ενός σάπιου συστήματος. Να πάρουμε δηλαδή οι εργάτες στα χέρια μας τα εργοστάσια που δουλεύουμε και τον πλούτο που παράγουμε.
Χτυπώντας το ΚΚΕ, χτυπούν ουσιαστικά όλους τους εργαζομένους. Μας θέλουν να μη μιλάμε, να μην παλεύουμε, να μη διεκδικούμε, να ακούμε μόνο τη διοίκηση, να ψηφίζουμε ό,τι θέλουν και να δουλεύουμε όσο θέλουν με όσα λεφτά θέλουν και να λέμε και "ευχαριστώ". Στην επίθεσή τους αυτή βρίσκουν εδώ και καιρό συμμάχους την πλειοψηφία του σωματείου που “τρομοκρατούν” τον κόσμο, βάζουν πλάτη να περάσουν οι σχεδιασμοί της διοίκησης και φέρνουν εμπόδια σε κάθε διεκδίκηση ή οργάνωση της πάλης μας.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Θα συνεχίσουμε την πάλη μας μέχρι η εργατική τάξη να πάρει την εξουσία στα χέρια της. Σχεδόν 100 χρόνια έχουμε δοκιμαστεί με διώξεις, εκτελέσεις και εξορίες. Oύτε λυγίσαμε ούτε και θα λυγίσουμε.
Σας καλούμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας από το γεγονός ότι μόνο το ΚΚΕ και την οργάνωση των εργατών φοβούνται. Να ψηφίσετε ΚΚΕ και να προχωρήσετε μαζί μας στην πάλη για το δίκιο της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget