Κ. Καραμανλής: Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις

Tη στήριξή του στον Β.Μεϊμαράκη και τη ΝΔ εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ενώ παράλληλα δεν χάνει την ευκαιρία να προβάλλει τα ιδεολογήματα του κεφαλαίου.
«Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης», τονίζει ο Κ. Καραμανλής, ζητώντας από το λαό να αποδεχθεί ένα δρόμο που οδηγεί σε μέτρα δίχως τέλος.
«Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα», προσθέτει, θεωρώντας ότι η ΝΔ εγγυάται το σχηματισμό μιας κυβέρνησης που θα είναι αποτελεσματική στην υλοποίηση των μέτρων, αλλά θα έχει και τη συναίνεση του λαού. «Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη ΝΔ», σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget