Παρεμβάσεις της Αλ. Μπαλού στην ΕΡΤ (VIDEO)

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που έφερε και η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, και η πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σήμερα, καταλήγει στο 1ο μνημόνιο στο όνομα της χρεοκοπίας της χώρας, στο δεύτερο μνημόνιο στο όνομα της χρεοκοπίας της χώρας, στο 3ο μνημόνιο στο όνομα της χρεοκοπίας της χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή της στην ΕΡΤ, η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ. 
Είναι εμπαιγμός κατά συρροή να λέγεται ότι ο λαός και η κοινωνία στηρίζουν αυτές τις αντιλαϊκές επιλογές. Πριν από λίγες μέρες χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωναν έξω από τη Βουλή την ώρα που ψηφίζονταν τα πρώτα προαπαιτούμενα μέτρα. Σήμερα έχει πάλι ένα συλλαλητήριο που διαφωνεί με τα νέα μέτρα που θα ψηφιστούν και συνολικά με το 3ο μνημόνιο και την αντιλαϊκή πολιτική.  Ο λαός μαστίζεται από αυτήν την πολιτική, τόνισε μεταξύ άλλων η Αλ. Μπαλού. 
Ακόμα ξεκαθάρισε: «Εμείς δε συμφωνούμε με την αγωνία που έχουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και οι επιχειρήσεις, να υλοποιηθούν τα μέτρα. Εμείς έχουμε την αγωνία να μην περάσουν αυτά τα μέτρα, να μη χρεοκοπήσει ο λαός και να ανοίξει τη δική του προοπτική σε αυτόν το βηματισμό που θα διεκδικεί και την εξουσία. Γι' αυτό τον καλούμε να πάρει μέρος στα συλλαλητήρια, γι' αυτό του λέμε να οργανωθεί, γι' αυτό του λέμε να σηκώσει το ανάστημά του». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget