Νίκος Σοφιανός: Οργάνωση της λαϊκής πάλης με το ΚΚΕ, ενάντια στο νέο μνημόνιο (VIDEO) Παρέμβασή του στο «ΜEGA»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα σημερινά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, απηύθυνε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας την Τετάρτη 22 Ιούλη, στην πρωινή εκπομπή του «ΜΕGA».
Επίσης κάλεσε το λαό που πίστεψε στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπει στην ηττοπάθεια και στην απογοήτευση, αλλά να βγει στο δρόμο του αγώνα, να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, οργανώνοντας την αναγκαία αντίσταση για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα του νέου μνημονίου.
Παράλληλα στάθηκε στην ανάγκη να βγουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα, τονίζοντας ότι το ερώτημα που τίθεται είναι: ή συγκρούεσαι με αυτή την πολιτική ή την διαχειρίζεσαι και φέρνεις το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο. «Γιατί -αναρωτήθηκε- πρέπει να υπάρχει είτε η καπιταλιστική Ελλάδα της δραχμής είτε η καπιταλιστική Ελλάδα του ευρώ; Γιατί άραγε να μην υπάρχει η Ελλάδα που ο λαός έχοντας γκρεμίσει την καπιταλιστική οικονομία, θα φτιάξει τη δική του εξουσία και οικονομία, όπου ο ίδιος θα είναι νοικοκύρης του παραγόμενου πλούτου;», κατέληξε ο Νίκος Σοφιανός.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget