Γ. Ντάισελμπλουμ: Δεν έχουμε συμφωνία ακόμη - Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Παυλόπουλου

«Δεν έχουμε συμφωνία της ελληνικής πλευράς ακόμη», δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και πρόσθεσε ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup «θα παρουσιάσουμε στους υπουργούς τα έγγραφα που συνέταξαν από κοινού οι θεσμοί».
Πρόσθεσε ότι «θα ήθελα να ακούσω μέσα στη συνεδρίαση την ελληνική πλευρά να πει με ποια σημεία συμφωνεί και με ποια όχι και θα ξεκινήσουμε από εκεί».
Πάντως πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν πως υπάρχει εμπλοκή στο Eurogroup καθώς εκφράστηκαν αντιρρήσεις για την εξέταση δύο κειμένων
Πιο αισιόδοξος από άλλες φορές εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε, λέγοντας πως «οι διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι τόσο μεγάλες, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα σύγκλισης», αν και ανέφερε πως «δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πολλές προόδους». Πρόσθεσε πως «ελπίζω η ελληνική κυβέρνηση να έχει καταλάβει τι διακυβεύεται».
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας «ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη». 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget