Ενοχλεί η δράση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Nοσοκομείο Δράμας Φραστική επίθεση από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ

Τον πρόεδρο του Σωματείου Eργαζομένων του ΝοσοκομείουΔράμας καταγγέλλει η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ «για την αισχρή, χυδαία, απρόκλητη φραστική επίθεση στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ στο ΔΣ του Σωματείου Eργαζομένων του Νοσοκομείου Δράμας, Παπαδόπουλο Γιάννη, παρουσία εργαζομένων του Νοσοκομείου».
Αφορμή στάθηκε το αίτημα των δυνάμεων του ΠΑΜΕ να συνεδριάσει το ΔΣ του σωματείου για να συζητήσει τα πραγματικά οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι και ασθενείς στο Νοσοκομείο και τη συμμετοχή του σωματείου στο συλλαλητήριο για την Υγεία που έχουν προκηρύξει πρωτοβάθμια σωματεία και φορείς, στις 2 Απρίλη στις 18.30 στην κεντρική πλατεία της Δράμας.
Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Δράμας του ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Την προκλητική συμπεριφορά του συγκεκριμένου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ την κατανοούμε. Ο ίδιος προσωπικά και η παράταξή του κάνουν ό,τι μπορούν για να επικρατήσει στο Νοσοκομείο στάση αναμονής για τη νέα κυβέρνηση και σιγήν ιχθύος για τα προβλήματα που έχουν χτυπήσει κόκκινο. Από την άλλη πλευρά,οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πρωτοστατούν στην ενημέρωση και την οργάνωση του αγώνα των συναδέρφων για να μην δουλεύουν απλήρωτοι (νυχτερινά-εφημερίες γιατρών), για να λειτουργεί με ασφάλεια για ασθενείς και εργαζόμενους το Νοσοκομείο, για άμεσες προσλήψεις προσωπικού για να μην κλείσει το Νοσοκομείο. Αυτό είναι που ενοχλεί τους εκπροσώπους του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.
Ξεκαθαρίζουμε πως τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν. Θα συνεχίσουμε τη δράση μας, θα γίνουμε ακόμη πιο αποτελεσματικοί στην οργάνωση του αγώνα των συναδέλφων για κάθε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα. Καλούμε κάθε συνάδελφο να βγάλει συμπεράσματα. Να σκεφτεί τι ρόλο παίζει ο καθένας.
Να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στον παλιό και νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, να οργανώσει τον αγώνα του σε κάθε χώρο δουλειάς.
Πάλεψε σήμερα για παροχές Υγείας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.
Βάλε τέρμα στην άθλια κατάσταση που υπάρχει στις δομές της Δημόσιας Υγείας στο Νομό μας.
Όλοι στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που έχουν προκηρύξει πρωτοβάθμια σωματεία - φορείς, για την Υγεία στις 2 Απριλίου στις 18.30 στην κεντρική πλατεία της Δράμας». 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget