Εκδηλώσεις οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τον Νίκο Μπελογιάννη

Εκδήλωση τιμής στον Νίκο Μπελογιάννη και στους συντρόφους του Μπάτση,Αργυριάδη και Καλούμενοδιοργανώνουν: 
  • Οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου και Ανατολικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ μαζί με τις αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ, την Κυριακή 29 Μάρτη, στις 12 μ., στο πάρκο Γουδή στη Λ. Μεσογείων (έναντι νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»). Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Οι οργανώσεις Εμπορίου και Κατάρτισης της ΚΝΕ στα Τρίκαλα διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 27 Μάρτη στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον». Θα μιλήσει η Γεωργία Καπέτη, και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση, καθώς και αφιέρωμα-προβολή ντοκουμέντων γύρω από την ζωή και την δράση του Νίκου Μπελογιάννη και την καλλιτεχνική δημιουργία που εξελίχθηκε μετά την εκτέλεσή του.
  • Η ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων. Αύριο Σάββατο, στις 8 μ.μ., θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο». Την Κυριακή 29/3, στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τη Δήμητρα Σταματέλου, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Κοζάνης του ΚΚΕ, την Τρίτη 31 Μάρτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας με ομιλητή τον Γιάννη Βήττα, γραμματέας περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
  • Η Τοπική Οργάνωση Ορεστιάδας της ΚΝΕ με προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» και ομιλία - συζήτηση. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 29 Μάρτη στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Οργάνωσης στην Ορεστιάδα.
  • Η ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ την Κυριακή 29 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου (πίσω από τα παλιά ΚΤΕΛ)  με ομιλητή τον Γιώργο Γκούμα, γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Κοζάνης της ΚΝΕ. 
  • Η ΤΟ ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ διοργανώνει:
- Την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 19.00 προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλλο», στο Εργατικό Κέντρο.
- Την Τρίτη 31 Μαρτίου, ώρα 14.30, εκδήλωση στην αίθουσα 110 της σχολής Φιλολογίας. Ομιλητής ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Επίσης θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου στη από Πέμπτη 26 Μάρτίου έως Τρίτη 31 Μαρτίου στη Φιλοσοφική Σχολή και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Παιδαγωγικό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget