Μέχρι τη Δευτέρα η ρευστότητα των τραπεζών - Έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών

Έως και τη Δευτέρα επαρκεί η ρευστότητα των τραπεζών και έπειτα όλα θα κριθούν από την απόφαση της ΕΚΤ, αυτό προκύπτει από τα όσα ανέφερε η Λούκα Κατσέλη, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, σύμφωνα με το πρακτορείο «Reuters».
Το πρακτορείο αναφέρει πως η Λούκα Κατσέλη εκτίμησε ότι «η ρευστότητα είναι διασφαλισμένη έως τη Δευτέρα, μετέπειτα θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας» και πρόσθεσε ότι «η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ».
Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, της προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκας Κατσέλη.
Συμμετείχαν επίσης από την Εθνική Τράπεζα ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, από την Eurobank οι Νίκος Καραμούζης και Φωκίων Καραβίας, από την Alpha Bank οι Βασίλης Ράπανος και Δημήτρης Μαντζούνης, από την Πειραιώς ο Άνθιμος Θωμόπουλος και από την Attica Bank οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Ιωάννης Γαμβρίλης.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget