Στ. Θεοδωράκης: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να συμφωνηθεί το 3ο μνημόνιο

«Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ», προκρίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μήνυμά του για το δημοψήφισμα, προκειμένου να συμφωνηθεί το 3ο μνημόνιο αντιλαϊκών μέτρων με τους δανειστές.
Ο Στ. Θεοδωράκης καλεί να υπερψηφιστεί το «Ναι», για να πει «ναι» στην Ευρωζώνη κι έπειτα να σχηματισθεί κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας ωστόσο να διευκρινίσει ποιον προκρίνει ως πρωθυπουργό. Να θυμίσουμε ότι πριν την απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα, η πρόταση του Ποταμιού ήταν «κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα». 
Δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, λέγοντας «θέλω να πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός θα φερθεί υπεύθυνα», προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να γίνουν εκλογές τον Αύγουστο». Επιπλέον, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε πως «οι φιλελεύθεροι, οι κεντροαριστεροί και οι αριστεροί μεταρρυθμιστές πρέπει να πάνε μαζί» και πως «η χώρα έχει ανάγκη τη δύναμη της λογικής, μια ομάδα αποφασισμένων Ελλήνων με μια μόνο εντολή, να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα».  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget