Η τοποθέτηση του Σπ. Χαλβατζή στη συζήτηση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 41 χρόνων από την πτώση της Δικτατορίας (VIDEO)

Συζήτηση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 41 χρόνων από την πτώση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας διοργανώθηκε στον προαύλιο χώρο της βουλής.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Σπύρος Χαλβατζής στέλεχος του ΚΚΕ. Στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στα 41 χρόνια από την κατάρρευσης της δικτατορίας λέγοντας ότι τότε αναζητήθηκε και πραγματοποιήθηκε ένας συμβιβασμός ανάμεσα στη χούντα και στις αστικές πολιτικές δυνάμεις με την ουσιαστική παρέμβαση των Αμερικάνων και τον ΕΟΚικών ιμπεριαλιστών.
Σημείωσε ότι η λειτουργία της αστικής δημοκρατίας είναι η άλλη όψη της δικτατορίας των μονοπωλίων και ότι αυτή η λειτουργία εκφράστηκε και εκφράζεται είτε με κυβέρνηση τη ΝΔ, είτε το ΠΑΣΟΚ, είτε σήμερα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όπως δείχνει η εφαρμογή των αντιλαϊκών νόμων, τα απανωτά μνημόνια που τα έφερναν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και σήμερα τα φέρνει η ονομαζόμενη κυβέρνησης της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο λαό τόνισε ότι η αντιλαϊκή πολιτική και τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος. Σημείωσε πως η διέξοδος είναι αυτή που προτείνει το ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget