Γ. Γκιόκας: Διπλό ΟΧΙ και στο τροϊκανό και στο ΣΥΡΙΖΑίικο μνημόνιο (VIDEO)

Η κυβέρνηση, εάν ήθελε, θα μπορούσε να δεχθεί την πρόταση του ΚΚΕ να συμπεριληφθεί στο δημοψήφισμα ερώτημα και για το μνημόνιο της κυβέρνησης -εκτός για εκείνο των θεσμών- αλλά η κυβέρνηση απέρριψε ακόμα και την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί της Τρίτης 30 Ιούνη.
Ο Γ. Γκιόκας επισήμανε ότι η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ καθώς ζούμε μια περίοδο που η αμφισβήτηση του λαού ενάντια στην ΕΕ μεγαλώνει γιατί καταρρέουν τα παραμύθια, που λέγονταν προεκλογικά, ότι η Ευρώπη αλλάζει και ότι αν διαπραγματευτούμε πιο σκληρά σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξουν φιλολαϊκές λύσεις. 
Κατήγγειλε την κυβέρνηση, που διά στόματος πρωθυπουργού, χθες το βράδυ, ισχυρίστηκε ότι αιφνιδιάστηκε από τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων.
Επισήμανε ότι αυτήν τη στιγμή συντελείται ένας διπλός εκβιασμός σε βάρος του λαού, και από την πλευρά των δανειστών που του λένε να δεχθεί το μνημόνιο αλλιώς έρχεται χρεοκοπία και από την πλευρά της κυβέρνησης που του λέει να απορρίψει την πρόταση των δανειστών και από Δευτέρα θα διαπραγματευτεί με βάση τη δική της πρόταση. 
Διπλό ΟΧΙ πρέπει να είναι η απάντηση του λαού, κατέληξε ο Γ. Γκιόκας, με την αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ και το λαό στην εξουσία. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget