Οι «ιοί» του αντικομμουνισμού ξαναχτυπούν...

Ο γνωστός για τον αντικομμουνισμό του, από τη θητεία του στους «Ιούς» της «Ελευθεροτυπίας», Τασος Κωστόπουλος ξαναχτύπησε με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Στο άρθρο του αναπαράγει όλο το φασιστικής έμπνευσης οχετό, ότι το ΚΚΕ καθοδηγείται από χαφιέδες, πράκτορες κ.λπ. Αρθρο που κάλλιστα θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής.
Αλλωστε και οι χρυσαυγίτες, στην ιστοσελίδα τους, ανάλογου περιεχομένου εμετική αρθρογραφία δημοσιεύουν αυτές τις μέρες, σ' ένα συμπτωματικό συντονισμό, όχι μόνο με τον αρθρογράφο της «ΕφΣυν», αλλά και με άλλα προβοκατόρικα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Αποδεικνύοντας ότι ο συντονισμός ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑίικα και χρυσαυγίτικα επιτελεία είναι... «ανωτέρου επιπέδου».
Το αντικείμενο του άρθρου είναι βέβαια η στάση του ΚΚΕ στο προσεχές δημοψήφισμα.
Πένες που αναπαρήγαγαν όλα τα προσχήματα που συνόδευαν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε μια σειρά χώρες (π.χ. Γιουγκοσλαβία), έχουν πρωτοστατήσει στην επίθεση στο ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια, έχουν υπερασπιστεί ακόμα και ασφαλίτικου τύπου χτυπήματα ενάντια στο κίνημα, καλό είναι να σκέφτονται, πριν αναφερθούν σε πράκτορες, ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου καλό είναι να μη μιλάνε για σκοινί».
Επί της ουσίας, όμως, αυτό που φαίνεται, είναι η έλλειψη επιχειρημάτων των ΣΥΡΙΖΑίων απέναντι στην πρόταση του ΚΚΕ, ότι στο δημοψήφισμα ο λαός θα πρέπει να πει: «ΟΧΙ στην πρόταση των ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ. ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία». Είναι υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν μια επιλογή, αυτή του δημοψηφίσματος, που ξάφνιασε και τους ίδιους, αφού απ' ό,τι φαίνεται, καλά - καλά δε γνώριζαν.
Αποφεύγουν να τοποθετηθούν για την πρόταση που είχε καταθέσει ο πρωθυπουργός πριν μερικές μέρες στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, πρόταση 47 σελίδων και βάλε, που κατά το 80% είναι ίδια με αυτές των εταίρων τους.
Δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί δεν υιοθέτησαν τα ερωτήματα που πρότεινε το ΚΚΕ. Δεν μπορούν να αντικρούσουν την πρόταση του ΚΚΕ, όπως άλλωστε δεν μπόρεσαν να το κάνουν ούτε στη Βουλή, γι' αυτό έπνιξαν με συνοπτικές διαδικασίες και επικαλούμενοι διαδικαστικά ζητήματα, φοβούμενοι μάλιστα ότι με μια ονομαστική ψηφοφορία θα εκτεθούν βουλευτές τους που λένε λόγια παχιά για ρήξεις και συγκρούσεις, ενώ στην πραγματικότητα φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι την πραγματική ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους!
Αυτό που κυρίως ενοχλεί, είναι ότι η πρόταση του ΚΚΕ είναι αυτή που βοηθά τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να απεγκλωβιστούν από το ψευτοδίλημμα που προσπαθούν να τους επιβάλουν, να μην μπουν κάτω από τις σημαίες αντιμαχόμενων μερίδων της αστικής τάξης και των διεθνών τους συμμάχων (Γερμανών, Γάλλων, Αμερικάνων κ.ά.). Θα ήθελαν, θα τους βόλευε, το ΚΚΕ να έβαζε πλάτη στους σχεδιασμούς τους.
Ελλείψει λοιπόν επιχειρημάτων, ο συντάκτης της «ΕφΣυν» καταφεύγει στην πρακτορολογία. Αλλωστε, το σχήμα είναι απλό, όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι πράκτορας του αντιπάλου μας. Απλό, παλιό, ΠΑΣΟΚικο και αυριανικό, δοκιμασμένο για πάνω από 30 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget