Παρέμβαση του Δ. Κουμπούρη στο «Kontra» (VIDEO)

Η κυβέρνηση κάνει ένα δημοψήφισμα και βάζει στο λαό το δίλημμα: Να είναι με τις προτάσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ ή να είναι με το δικό της μνημόνιο, που έχει προτείνει, που δεν έχει μεγάλη διαφορά, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ τουΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο «Κontra». «Δεν μπορεί ο λαός να επιλέξει ανάμεσα σε αυτά τα διλήμματα. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Είναι ένα εκβιασμός», τόνισε.
Ο Δ. Κουμπούρης σημείωσε ότι οι ομιλίες Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ ήταν εκβιαστικές απέναντι στον ελληνικό λαό για να ψηφιστεί το δικό τους πρόγραμμα, «αυτό όμως δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση που βάζει το ίδιο δίλημμα, για να ψηφιστεί το δικό της πρόγραμμα». Τόνισε ότι ο λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από μια τέτοια αντιπαράθεση.
Ο Δ. Κουμπούρης υπογράμμισε ότι «αυτή είναι η ΕΕ που φόρτωσε το λαό δυσβάσταχτα βάρη, που απαλλάσσει το μεγάλο κεφάλαιο, που θυσιάζει συνταξιούχους, θυσιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα».
Τόνισε ότι στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουν την πραγματική τους αντίθεση και είναι η πρόταση του ΚΚΕ. «ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ με το λαό στην εξουσία».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget