Στην πρόταση του ΚΚΕ… πολλαπλές οι απαντήσεις

Της Κάλι Καρά
Μόνο στην πρόταση που το ΚΚΕ καλεί να ρίξουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, οι φτωχοί αγρότες και μικροεπαγγελματίες, στην κάλπη της Κυριακής, βρίσκεται το βροντερό ΟΧΙ με τόσους παραλήπτες, σε αντιπαράθεση με το κάλπικο «όχι» της κυβέρνησης, το «ναι» των άλλων αστικών δυνάμεων, που και τα δύο συγκλίνουν στη σφαγή του λαού.
  • Απαντάει ξεκάθαρα γιατί το ΚΚΕ δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς και δεν πήρε μέρος στην κυβέρνηση «Πρώτη φορά Αριστερά».
  • Η λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου με το όνομα ΕΕ δεν αλλάζει. Θα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη όσο οι συσχετισμοί στο εργατικό - λαϊκό κίνημα θα παραμένουν αρνητικοί, όσο ο λαός θα επιλέγει το μικρότερο κακό.
  • Μόνο το ΟΧΙ που προτείνει το ΚΚΕ απαντάει στις στημένες παγίδες. Δεν διαλέγει μνημόνιο, δεν διαλέγει το σχοινί που θα κρεμάσει τις τωρινές και τις επόμενες γενιές. Είναι το ΟΧΙ που συμφέρει το λαό.
  • Το ΟΧΙ που προτείνει το ΚΚΕ έχει παραλήπτες όχι μόνο τους εκμεταλλευτές του μόχθου του λαού μας αλλά και τους εκμεταλλευτές της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανασφάλειας, της «ελπίδας».
  • Το ΟΧΙ που προτείνει το ΚΚΕ είναι ταξικό και γι' αυτό απαντάει έμπρακτα στην έννοια της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας.
  • Το ΟΧΙ που προτείνει το ΚΚΕ καλεί στη συγκρότηση μιας πανίσχυρης λαϊκής συμμαχίας, που είναι ο μόνος δρόμος για την ανατροπή της σημερινής βαρβαρότητας.
Μοναδική ελπίδα για το λαό είναι η ρήξη με την ΕΕ και το κεφάλαιο, που είναι οι πραγματικοί εχθροί του.
«Δεν θα ζήσουμε στην ανέχεια, Αρκετά ματώσαμε για την πλουτοκρατία. Τέρμα πια. Δεν σας εμπιστευόμαστε, μπορούμε χωρίς εσάς», υπογραμμίζει η διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget