Αλέξης Τσίπρας: Εσείς να μας τραβάτε από το μανίκι!!!!!!!

Το ότι στην πραγματικότητα τα «σούρτα - φέρτα» του πρωθυπουργού και των μελών της εκάστοτε κυβέρνησης στα διάφορα ισχυρά καπιταλιστικά κέντρα εντός και εκτός της Ευρωζώνης γίνονται για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης και όχι του λαού είναι δεδομένο, ωστόσο η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» φαίνεται πως δε νιώθει την ανάγκη ούτε να κρατάει τα προσχήματα.

«Εσείς να μας τραβάτε από το μανίκι», προέτρεψε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας την πολυπληθή αντιπροσωπεία των εκπροσώπων του εγχώριου κεφαλαίου που τον συνόδευσε στην Ρωσία και τη συνεδρίαση του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης...

Ποιοι αποτελούσαν αλήθεια αυτήν την πολυπληθή αντιπροσωπεία; Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ακόμα και στην ίδια την «Αυγή», στην εν λόγω αντιπροσωπεία περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων επιχειρηματικοί όμιλοι όπως οι «Intracom», «Lamda Development», «International Group», «Ελληνικά Καλώδια», «Βιοχάλκο», ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΔΕΗ, «Laskaridis Group», «Aldemar Group», «Σωληνουργεία Κορίνθου», «Mouzenidis Group», «Creta Farm», «Δωδώνη», «Temes», ΕΛΒΑΛ, «Sani», «Company Tez Tour», «Tepro Metal», «Viva Wallet», «Zouras Farm», «Avanti Furs», «Active», «Agrokom Group» κ.ά., αλλά και οι Ενώσεις Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας και Εφαρμογών και Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών.

Ετσι... Για να μην υπάρχει και καμιά αμφιβολία για το ποιοι «τραβάνε το μανίκι» της κατά τ' άλλα... «περήφανης» και «ανεξάρτητης» κυβέρνησης, που «μάχεται» ενάντια στην «ολιγαρχία» και το «κατεστημένο του μνημονίου»!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget