Αύριο παρουσιάζεται στο Fuzz το νέο άλμπουμ των «ΚollektivA»

Πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την κυκλοφορία του concept album «Η Μπαλάντα της Φυλακής», οι «KollektivA»επιστρέφουν με ένα νέο release.
Πρόκειται για ένα mini digital album με τίτλο «The Revolution Sessions» και περιλαμβάνει τολμηρές διασκευές σε πολιτικά τραγούδια από διάφορες χώρες που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων τα τελευταία χρόνια. Ιστορικές δημιουργίες από την Ελλάδα και την Τουρκία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία αλλά και τις ΗΠΑ, γίνονται ένα εκρηκτικό σύνολο τραγουδιών.
Οι «KollektivA» συντονίζουν τα ρολόγια τους με μία εποχή που αναζητά τη μεγάλη μετάβαση. Επιλέγουν να αντλήσουν ορμή από τραγούδια που βρέθηκαν στα χείλη χιλιάδων ανθρώπων, στην αναζήτησή τους για ελπίδα και ελευθερία.
Τα τραγούδια αλλά και τις χώρες προέλευσης επέλεξαν οι «KollektivA» όχι τυχαία, θέλοντας μέσα από την ιστορία που κουβαλά το καθένα από αυτά, αλλά και με το σύνολό τους σε ένα album, να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα:
1. Μικρόκοσμος (μουσική: Θάνος Μικρούτσικος, στίχοι: Ναζίμ Χικμέτ, μετάφραση: Γιάννης Ρίτσος)
2. The wind that shakes the barley (Robert Dwyer Joyce / παραδοσιακό Ιρλανδίας)
3. El ejercito del Ebro (Ay Carmela) (παραδοσιακό Ισπανίας)
4. Bella Ciao (παραδοσιακό Ιταλίας)
5. Which side are you on? (μουσική/στίχοι: Florence Reece)
Το «The Revolution Sessions» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και θα ακουστεί live για πρώτη φορά στη συναυλία των «KollektivA» στο Fuzz, το Σάββατο 7/3.
Για να ακούσετε το άλμπουμ πατήστε εδώhttp://goo.gl/zZ1V0X
Οι «KollektivA» είναι οι: Θανάσης Χουλιαράς: φωνή, Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνές,Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα, Γιώργος Παύλου: μπάσο, Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνές, Μάκης Κρέτσης: κρουστά, φωνές.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget