Συνεχίζουν τον αγώνα οι μηλοπαραγωγοί της Αγιάς

«Το συλλαλητήριο της Αγιάς αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στον συντονισμό του αγώνα μας με την συμμετοχή συνάδελφων παραγωγών από τις άλλες μηλοπαραγωγικές περιοχές της χώρας» τονίζουν σε χαιρετισμό τους η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί Αγιάς και καλούν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ την Κυριακή 15 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Χαιρετίζουμε τους αγρότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΝΛ, των Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών του Δήμου Αγιάς και έδωσαν βροντερό, εντυπωσιακό και μαχητικό παρών στο μεγαλειώδες αγροτικό συλλαλητήριο με τα αγροτικά μηχανήματα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μάρτη στην Αγιά.
Χαιρετίζουμε τους μαζικούς φορείς της Αγιάς που εξέφρασαν την υποστήριξη και έμπρακτη συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα των μηλοπαραγωγών. Ο συντονισμός και η κοινή δράση των λαϊκών στρωμάτων που πληρώνουν την κρίση είναι ο μόνος δρόμος για να παλέψουμε και να καλυτερέψουμε την ζωή μας.
Το συλλαλητήριο της Αγιάς αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στον συντονισμό του αγώνα μας με την συμμετοχή συνάδελφων παραγωγών από τις άλλες μηλοπαραγωγικές περιοχές της χώρας.
Δυνάμωσε την αποφασιστικότητα μας να συνεχίσουμε την διεκδίκηση ως την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος επιβίωσης για άμεση αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος εξαιτίας του εμπάργκο στην Ρωσία όπως έγινε για τους ροδακινοπαραγωγούς.
Ζητάμε άμεσα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαχωρίσει την θέση της από την ΕΕ για το εμπάργκο ώστε όλα τα ελληνικά προϊόντα χωρίς εξαίρεση και περιορισμούς να εξάγονται στην Ρώσικη αγορά όπως γινόταν ως τώρα.
Δεν εφησυχάζουμε από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έστειλε σαφή μήνυμα στην κυβέρνηση για την οργή, την απόγνωση, την αγανάκτηση αλλά πάνω απ' όλα την αποφασιστικότητα των μηλοπαραγωγών.
Συνεχίζουμε την κινητοποίηση μας με οργανωμένη συμμετοχή μηλοπαραγωγών, στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι που διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Αγροτικών Μπλόκων.
Καλούμε τους αγρότες της Αγιάς να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα ως την ικανοποίηση του αιτήματος μας.
Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε δίκιο, παλεύουμε για την επιβίωση μας».  

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget