Παρέμβαση του Χρ. Κατσώτη στο «Mega» (VIDEO)


Κάλεσμα στον κόσμο που θέλει να καταργηθούν τα μνημόνια παλιά και νέα, οι εφαρμοστικοί νόμοι, που θέλει να ανακτηθούν οι απώλειες που είχε όλα τα τελευταία χρόνια, να συμμετάσχει στο σημερινό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα στις 7 το απόγευμα, απηύθυνε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Παρασκευής 27 Φλεβάρη 2015.
Πρόσθεσε ότι η νέα συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποτελεί μια παράταση του μνημονίου και βρίσκει χειροκροτητές τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που έχουν δηλώσει ότι θα την ψηφίσουν.  
Επανέλαβε ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ της μονομερούς διαγραφής του χρέους, το οποίο δεν είναι του λαού. Το δανείστηκαν οι κυβερνήσεις για τις ανάγκες των μονοπωλιακών επιχειρηματικών ομίλων και από την άλλη πλευρά ισοπεδώνονται τα δικαιώματα του λαού μας με μειώσεις μισθών, συντάξεων και κατάργηση επιδομάτων. 
Διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ πάντα έλεγε καμία ανοχή και με τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και με τη σημερινή, γιατί η συγκεκριμένη πολιτική υπηρετεί τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων. Υπογράμμισε πως η ΕΕ είναι μία οργάνωση των καπιταλιστών που δεν έχει να κάνει με τις ανάγκες του λαού μας, αλλά δημιουργήθηκε από τους καπιταλιστές και θωρακίζει την κυριαρχία τους και την κερδοφορία τους.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget