Τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε σε συνέντευξη η διοίκηση τουΕργατικού Κέντρου Λάρισας.
Τονίστηκε ότι το Εργατικό Κέντρο θα είναι μπροστά σε κάθε μικρή και μεγάλη διεκδίκηση και καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα για άμεση απάντηση με κινητοποιήσεις, με εναλλαγή μορφών πάλης, ακόμα και απεργία μπροστά στο φόντο νέας συμφωνίας και νέων μνημονίων.(Διαβάστε όλη την εισήγηση στο συνημμένο).
Ανακοινώθηκε ότι στα τέλη Μάρτη θα γίνει κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ για την ανεργία.
Για την Παγκόσμια Μέρα Γυναίκας -στις 8 Μάρτη- προκηρύχθηκε 1 ώρα στάση εργασίας την Παρασκευή 6 Μάρτη, προκειμένου να την αξιοποιήσουν τα σωματεία για να κάνουν εκδηλώσεις σε χώρους δουλειάς. Ενώ καλεί και σε συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΓΕ την Κυριακή 8 Μάρτη.
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μάρτη στις 8 μ.μ, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, η θεατρική ομάδα θα δώσει δυο δωρεάν παραστάσεις με το έργο «Κουραμπιέδες».
Το Εργατικό Κέντρο καλεί και σε μαζική συμμετοχή στον αγωνιστικό γιορτασμό του Κιλελέρ. Το ΕΚΝΛ θα μισθώσει δωρεάν λεωφορείο που θα ξεκινήσει την Κυριακή 15 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., από την πλατεία Λαού.
Επιπλέον την Τρίτη 3 Μάρτη θα γίνει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Π. Σκουρλέτη, ώστε να διεκδικηθούν λύσεις στα προβλήματά τους, ενώ θα τεθούν χωριστά τα προβλήματα των εργαζόμενων των «Σούπερ Μάρκετ Λάρισα» και των κατοίκων των εργατικών κατοικιών «Μελίνα Μερκούρη» σχετικά με το τίμημα και τον τρόπο αποπληρωμής των εργατικών κατοικιών. 
Συνημμένα Αρχεία: