ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΣΤΟ «KONTRA» Ο λαός με τον αγώνα του να βάλει εμπόδια στα μέτρα που έρχονται (VIDEO)



Οι πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων με τα μέτρα τους για την αγροτική παραγωγή, στόχο έχουν να φύγουν οι μικροί και φτωχοί αγρότες από τη γη τους. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης 20 Γενάρη 2016 στο κανάλι «Kontra».
Όπως πρόσθεσε, είμαστε σε μία χώρα που μπορεί να παράγει πολλαπλάσια προϊόντα από αυτά που παράγει αλλά αυτό δεν γίνεται, γιατί οι κανόνες της ΕΕ βάζουν περιορισμούς και καταστρέφουν την αγροτική παραγωγή.
Όσον αφορά το Ασφαλιστικό, κάλεσε σε ξεσηκωμό εργαζόμενους, ανέργους, αγρότες, γιατί με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης διαλύεται ο κοινωνικός του χαρακτήρας. Υπογράμμισε ότι σήμερα όλα τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα είναι στο δρόμο και δικαίως, γιατί η σημερινή κυβέρνηση ήρθε να πάρει και άλλα μέτρα πάνω σε αυτά που είχαν πάρει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 
Από τις εξελίξεις αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά όλες υπηρετούν τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών, σε βάρος του λαού. Οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες έχουν συμφέρον να ενωθούν με την εργατική τάξη και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Καταλήγοντας ο Δήμος Κουμπούρης κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 23 Γενάρη, αλλά και στην απεργία της 4ης Φλεβάρη.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget