ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Συμφώνησαν για τη στήριξη των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων

Τη σύμπλευσή τους για την προώθηση μίας σειράς αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων εξέτασαν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης.
«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχουμε ένα διάλογο οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου, καθώς έχουμε πολύ δύσκολα θέματα απέναντί μας. Έχω αναγνωρίσει τη συνολική σου προσπάθεια για την αποστροφή στο λαϊκισμό και την έμφαση στον ορθό λόγο, κάτι στο οποίο θέλω και εγώ να σταθώ ιδιαίτερα», επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι τα δύο κόμματα έχουν «πολλά κοινά σημεία», αλλά και «διαφωνίες», προσθέτοντας ότι συμφώνησαν να τα λένε. Επίσης, προσερχόμενος στη συνάντηση ο πρόεδρος του Ποταμιού δήλωσε ότι «ο διάλογος είναι χρήσιμος όχι μόνο για να αισθανόμαστε εμείς καλά. Είναι για να αισθάνεται και μια ασφάλεια η κοινωνία, να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα».
Σύμφωνα με πηγές των δύο κομμάτων, συζητήθηκαν θέματα όπως το Ασφαλιστικό, η Παιδεία, ο εκλογικός νόμος και η Συνταγματική Αναθεώρηση. Πάντως, η συμφωνία τους για τη στήριξη συγκεκριμένων αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων στρώνει μελλοντικά το έδαφος για «ευρύτερες συναινέσεις». 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget