ΡΩΣΙΑ Τρεις νέες στρατιωτικές Μεραρχίες δημιουργεί η Μόσχα στα δυτικά σύνορα

Η Ρωσία θα δημιουργήσει τρεις νέες στρατιωτικές μεραρχίες στο δυτικό μέρος της χώρας το 2016, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Δεν εξήγησε ποιο ήταν το κίνητρο για τη δημιουργία των νέων Μεραρχιών, αλλά είπε πως θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα του υπουργείου του φέτος. Είπε πως κάθε στρατιωτικός τομέας θα περάσει φέτος από επιτόπιους ελέγχους. «Η κύρια προσπάθειά μας θα πρέπει να κατευθυνθεί στο δυναμικό των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεών μας και στην ολοκλήρωση του προγράμματος διαστημικής άμυνας», δήλωσε σε μία συνάντηση ο Σόιγκου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «RIA Novosti».
«Πέντε μονάδες εκτόξευσης ρουκετών, με σύγχρονο εξοπλισμό, θα εισέλθουν στην ενεργό υπηρεσία το 2016». Είναι επίσης απαραίτητο να βελτιώσουμε σταθερά τις υποδομές που υποστηρίζουν τις πυρηνικές δυνάμεις μας, είπε αναφερόμενος ιδιαίτερα στις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα εξοπλισμένα με πυρηνικά υποβρύχια και τα βομβαρδιστικά μεγάλης ακτίνας δράσης που είναι εξοπλισμένα με πυρηνικά όπλα
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget