ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Η πρόταση για δίδακτρα στα σχολεία δεν διατυπώθηκε τυχαία

Καταδικάζει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) την πρόταση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πληρώνουν οι γονείς την αύξηση των διδακτικών ωρών στα σχολεία, επισημαίνοντας ότι δεν διατυπώνεται τυχαία, αλλά «εκφράζει βαθύτερες σκέψεις που μπορούν να τεθούν προς συζήτηση».
Αναφερόμενη η ΑΣΓΜΕ στο άρθρο στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος «θέλοντας να βάλει το λιθαράκι του στον "Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία" προτείνει αυτό που δεν τόλμησαν να ξεστομίσουν ούτε κυβερνήσεις, βιομήχανοι, εργατοπατέρες και άλλοι "μεταρρυθμιστές" της εκπαίδευσης», επισημαίνει:  
«Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη πρόταση δεν διατυπώνεται τυχαία, ούτε αποτυπώνει προσωπικές απόψεις, αλλά εκφράζει βαθύτερες σκέψεις που μπορεί να τεθούν προς συζήτηση και στο λεγόμενο διάλογο για την Παιδεία. Εξάλλου πολλές φορές ακούσαμε από επίσημα χείλη, γιατί να μη βοηθήσουν οι γονείς που έχουν την οικονομική δυνατότητα στα οικονομικά του σχολείου. Τώρα μας καλούν, αν θέλουμε να έχουμε εκπαιδευτικούς στα σχολεία, να καλύψουμε το κόστος».
Η ΑΣΓΜΕ καλεί τους Συλλόγους Γονέων, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες να καταδικάσουν αυτά τα σχέδια του υπουργείου και να μη δεχτούν την οριστική διάλυση του δωρεάν και δημόσιου σχολείου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget