ΤΟΥΡΚΙΑ Ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος σχετικά με την έκρηξη στο Σουλτάναχμετ

«Έκρηξη στο Σουλτάναχμετ: Αυτοί που υποφέρουν είναι ο λαός μας, υπεύθυνη η κυβέρνηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα, Τουρκία.
Και προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Είναι πάντα ο λαός αυτός που υποφέρει στο τέλος, ανεξαρτήτως τέτοιων ενεργειών. Οι κυβερνήσεις είτε κάνουν τα στραβά μάτια είτε σχεδιάζουν οι ίδιες τέτοιες ενέργειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τέτοια μακελειά οργανώνονται μέσα από τους διακρατικούς και ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς». 
Υπογραμμίζει ότι «η μόνη δυνατότητα να συντριβεί το σκοτάδι είναι η εργατική - λαϊκή οργάνωση γύρω από την ειλικρινή και επαναστατική πολιτική μας γραμμή» και προσθέτει ότι «βασικός υπεύθυνος για τη βομβιστική επίθεση στο Σουλτάναχμετ είναι η κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) που έχει οδηγήσει την Τουρκία σ’ αυτό το σημείο. Οι εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές της δεσποτικής και μη νόμιμης κυβέρνησης του AKP, που είναι ο ηθικός αυτουργός για το συνεχιζόμενο μακελειό, έχει αποδειχθεί ότι είναι η βάση για μακελειά σαν αυτό».
«Δεν υπάρχει αμφιβολία -τονίζει- ότι μετά από αυτό το περιστατικό, αυτή η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα ανακοινώσει ότι "είχε δίκιο". Δεν θα το αφήσουμε να γίνει! Η κυβέρνηση του AKP έχει τα χέρια της βαμμένα με αίμα και θα πληρώσει γι’ αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget