ΜΑΣ Κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας αύριο για να γίνουν άμεσα όλες οι μετεγγραφές

Κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας διοργανώνει αύριο Τετάρτη 13 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, με αίτημα να γίνουν άμεσα όλες οι μετεγγραφές.
Όπως τονίζει στο κάλεσμά του το ΜΑΣ, «πέρασαν οι γιορτές και ο κύριος όγκος των μαθημάτων και των εργαστηρίων μας έχουν ολοκληρωθεί. Ο νέος χρόνος μας βρίσκει σε μια παρατεταμένη αγωνία για το αν θα μπορέσουμε επιτέλους να σπουδάσουμε στη σχολή που επιλέξαμε!
Πολλοί ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους καθώς εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας απροκάλυπτα ομολογούν ότι το πρώτο εξάμηνο σίγουρα θα χαθεί! Την ίδια στιγμή το υπουργείο ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα των αιτήσεων θα ανακοινωθούν στις 14 Γενάρη! Ελάχιστες μέρες δηλαδή πριν την εξεταστική! Κάτι που ισοδυναμεί με το να χάσουμε στα σίγουρα το εξάμηνό μας!
Δεν το ανεχόμαστε! Δεν πρόκειται να μας πετάξετε έξω από τις σχολές μας! Δεν πρόκειται να χάσουμε το εξάμηνό μας! Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις αγωνίες χιλιάδων φοιτητών και των οικογενειών τους!»
Το ΜΑΣ απαιτεί:
- Κανένας φοιτητής να μη χάσει το εξάμηνό του!
- Να γίνουν αναπληρώσεις των εργαστηρίων που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές.
- Να ανοίξουν τα απαραίτητα συστήματα ώστε να γίνουν οι δηλώσεις μαθημάτων.
- Να πάρουν όλοι οι φοιτητές από μετεγγραφή τις φοιτητικές παροχές που δικαιούνται με τη λήψη κωδικών και πάσο, όπως δωρεάν σίτιση - συγγράμματα - αναλώσιμα!
- Να υπάρξουν επιπλέον ημερομηνίες μετά το τέλος της εξεταστικής ώστε να διευκολυνθούν οι μετεγγραφέντες που θα λάβουν τώρα τα βιβλία τους για να περάσουν τα μαθήματα!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget