ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ «Εθνική συνεννόηση» και στόχος η «ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη»

«Εθνική συνεννόηση» ζήτησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στο γήπεδο Σπόρτιγκ, συμπληρώνοντας ότι «προϋπόθεση είναι ο ανοιχτός διάλογος μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων μέσα στη Βουλή». Ταυτόχρονα, αναφέροντας ότι «η παρένθεση της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ έκλεισε οριστικά» και το ΠΑΣΟΚ λέει «όχι στο δήθεν αριστερό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ», ανέδειξε ως στόχο τη δημιουργία ενός τρίτου σοσιαλδημοκρατικού κεντροαριστερού πόλου, λέγοντας ότι «η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη και αυτή θα την χτίσουμε εμείς».  
Η Φ. Γεννηματά άσκησε βολική κριτική προς την κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ιδιωτικοποιήσεις δεν γίνονται» και πως είναι «φάντασμα ο αναπτυξιακός νόμος». Επί της ουσίας ζητά από την κυβέρνηση πιο γρήγορα να δώσει κίνητρα και φιλέτα στους επιχειρηματικούς ομίλους για να έχουν κέρδη.
Ακόμα και στο Ασφαλιστικό φαίνεται πως κάνει πάσα στην κυβέρνηση προκειμένου να πετσοκόψει κι άλλο τις επικουρικές συντάξεις καθώς ανέφερε ότι «δεν θα ψηφίσουμε νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις». Πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση θα είναι «μαχητική και προγραμματική» και πως «δεν λέμε όχι σε όλα, ούτε και ναι σε όλα».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget