Δήμος Νίκαιας - Ρέντη: Με διαδικασίες-παρωδία προωθεί αυξήσεις στα δημοτικά τέλη (VIDEO

Με διαδικασίες-παρωδία, με τραμπουκισμούς ενάντια στους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους και μπόλικο αντικομμουνισμό, η δημοτική αρχή Νίκαιας - Ρέντη μεθόδευσε σήμερα το μεσημέρι την αύξηση των δημοτικών τελών, με μια συνεδρίαση που όρισε για τις 2 μ.μ., ώρα που πολλοί σύμβουλοι αδυνατούσαν να παραβρεθούν.
Έξω από το δημαρχείο, πλήθος κόσμου, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής καλούσε το λαό της Νίκαιας σε ξεσηκωμό για να ακυρώσει τις αυξήσεις και να διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης, καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την πλευρά τους κάνουν λόγο για απαράδεκτες διαδικασίες και καταγγέλλουν ότι έξω από την αίθουσα του Συμβουλίου βρέθηκαν άγνωστα άτομα που εμπόδιζαν την είσοδό τους στη συνεδρίαση. Τελικά, μετά από προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς που δέχθηκαν οι σύμβουλοι του ΚΚΕ από γνωστούς και αγνώστους, στους οποίους πρωτοστάτησε η δημοτική πλειοψηφία, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήλωσε ότι αποχωρεί από τη διαδικασία, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις.
Στην κινητοποίηση έξω από το Δημαρχείο καλούσαν και οι δυνάμεις τουΠΑΜΕ των εργαζομένων στο Δήμο, σημειώνοντας την απαράδεκτη τακτική της δημοτικής αρχής που καλεί τους συναδέλφους τους να υπερασπιστούν τις αυξήσεις των τελών, ως μέσο για να εξασφαλίσουν το μισθό τους! Θλιβεροί σύμμαχοι αυτής της προσπάθειας της δημοτικής αρχής βρέθηκαν να είναι οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές («Συνδικαλιστική Ανατροπή» - πρώην ΠΑΣΚΕ), που ευτυχώς η προπαγάνδα τους απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των εργαζομένων.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκαιας - Ρέντη έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για το θέμα, τονίζοντας ότι με όσα προωθεί η πλειοψηφία του δήμου δεν επιβαρύνονται ούτε στο ελάχιστο μεγάλες επιχειρήσεις και τεράστια πολυκαταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ ο λαός με το μειωμένο εισόδημα και την ανεργία στα ύψη θα κληθεί να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. (Διαβάστε εδώ την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»).

Παράλληλα, ο συνδυασμός του ΚΚΕ καλεί το λαό να διεκδικήσει μεταξύ άλλων την πρόσληψη του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού στο δήμο, την κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζομένων από το κράτος και την πλήρη κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη όλων των αναγκών του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget