ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χύνει φασιστικό δηλητήριο για να στηρίξει τους ιμπεριαλιστές

Με άρθρα, συνεντεύξεις και δηλώσεις, η οργάνωση Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση του «Ισλαμικού Κράτους» στο Παρίσι, προσφέρει τις υπηρεσίες της στα μονοπώλια, επιχειρώντας να ποτίσει εργατικές - λαϊκές συνειδήσεις με το δηλητήριο του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της πολεμοκαπηλίας.
Ενδεικτικά, σε άρθρο του πριν από δύο μέρες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, επισημαίνει για τα γεγονότα στη Γαλλία ότι «δύο από τους 8 ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν βρεθεί στο Παρίσι μέσω της Ελλάδος όπου τους υποδέχτηκαν, τους τάισαν και τους πότισαν οι περίφημοι "αλληλέγγυοι"». Ενώ θέτει το ερώτημα: «Αντέχει η Ελλάδα όλα αυτά τα εκατομμύρια που υπάρχουν ήδη στην χώρα μας και στις απέναντι ακτές της Μικράς Ασίας; Αντέχει η Ελλάδα της ανεργίας και της χρεοκοπίας εκατομμύρια αλλοδαπούς μέσα στην χώρα; Τι θα έχουν να απαντήσουν απέναντι στην σκληρή αναγκαιότητα της επιβιώσεως των Ελλήνων οι επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές;». Αυτά για να ενισχύσει τις θέσεις της ναζιστικής οργάνωσής του να αναλάβει ο στρατός να φυλάξει τα σύνορα.
Παράλληλα, σε ανάρτηση της ιστοσελίδας του φασιστικού μορφώματος γίνεται εμετική επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ. «Μεταφράζει» το κάλεσμα του ΚΚΕ να μη γίνουν άλλοθι τα γεγονότα στη Γαλλία για νέες πολεμικές επεμβάσεις, για τη χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών, για την έξαρση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού στην Ελλάδα με αφορμή το προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, ως εξής: «Το ΚΚΕ ζητά από τις ευρωπαϊκές χώρες να αφήσουν το ISIS ανενόχλητο να συνεχίσει το... θεάρεστο έργο του και κυρίως με κανέναν τρόπο να μην στοχοποιηθούν οι "πρόσφυγες"!», και άλλα παρόμοια.
Στην πραγματικότητα, η φασιστική οργάνωση συστρατεύεται επιθετικά - πράγμα φυσικό - με όλα τα πολεμοκάπηλα κηρύγματα, στηρίζει τη συμμετοχή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Μέχρι εκεί φθάνει η «ανεξάρτητη εθνική εξωτερική πολιτική» της, με όριο τα συμφέροντα του κεφαλαίου που υπηρετεί...



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget