Τη μεθόδευση για αύξηση των δημοτικών τελών από το Δήμαρχο καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας - Ρέντη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας – Ρέντηκαταγγέλλει το Δήμαρχο ότι μεθοδεύει την αύξηση των δημοτικών τελών και του δημοτικού φόρου στα κρυφά.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η δημοτική Αρχή «συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 19 Νοέμβρη στις 2 το μεσημέρι όταν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έχουν σχολάσει από τη δουλειά τους - μόνο και μόνο για να μην μπορεί να παραβρεθεί η αντιπολίτευση.
Θέλει να περάσει το χαράτσωμα των κατοίκων μαζί με μέρος της ελεγχόμενης πλειοψηφίας του και τον στενό πυρήνα των αυλικών του.
Ήδη ο λαός απέτρεψε μια φορά την αύξηση 10% στα δημοτικά τέλη στη Νίκαια και 6% στο Ρέντη καθώς και 20% αύξηση στον Δημοτικό φόρο στη Νίκαια με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό φοβάται ο Δήμαρχος των χαρατσιών Ιωακειμίδης, τη λαϊκή αντίδραση και συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο σε εργάσιμη ώρα για να μην μπορεί να παραβρεθεί κόσμος να αντιδράσει.
Φτάνει πια το χαράτσωμα από κυβέρνηση και δήμο!
Απαντάμε οργανωμένα - Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποτρέψουμε τα νέα χαράτσια του Ιωακειμίδη: Χαρατσώνει το λαό και δεν αυξάνει τα τέλη σε τράπεζες – πολυκαταστήματα και βιομηχανίες. Αυτή είναι η πολιτική του και πρέπει ο λαός της πόλης να τον σταματήσει.
Δεν ανεχόμαστε άλλα χαράτσια από κυβέρνηση και δήμο.

Ο λαός έχει τη δύναμη να αποτρέψει τα νέα χαράτσια του δημάρχου».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget