Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι χώρος συνάντησης όλων των «προοδευτικών δυνάμεων της χώρας»

Ως χώρο συνάντησης της αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού σε όφελος του κεφαλαίου, συγκεκριμενοποιώντας ότι αυτό το πολιτικό σκηνικό θα απαρτίζεται από όλες τις «προοδευτικές δυνάμεις» της χώρας, προσδιόρισε τον μετεκλογικό ρόλο του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκηςμιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος την Πέμπτη 1η Οκτώβρη. Επί της ουσίας, ο πρόεδρος του Ποταμιού προαναγγέλλει το ρόλο του κόμματός του ως τον πολιτικό χώρο συνάντησης των συμφερόντων του κεφαλαίου, με τον αποπροσανατολιστικό μανδύα των «προοδευτικών δυνάμεων».
Κατά τα λοιπά και ασκώντας κριτική από την σκοπιά της εξυπηρέτησης της ΕΕ, του κεφαλαίου και της ανταγωνιστικότητας σημείωσε ότι «οι άνθρωποι που πέταγαν τις μεταρρυθμίσεις, έρχονται τώρα και λένε ότι καταλάβαμε το λάθος μας. Δεν τους πιστεύουμε».
Σε άλλο σημείο και ενώ το Ποτάμι ψήφισε το 3ο βάρβαρο μνημόνιο, εξαπέλυσε άσφαιρα πυρά κάνοντας λόγο ότι το κόμμα του δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε θα ψηφίσει νέο φόρο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό να στηρίξει και να ψηφίσει σχεδόν το σύνολο των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων, για τις οποίες τάσσεται υπέρ, όπως και τα αντιλαϊκά νομοσχέδια.
Τέλος, έθεσε δύο όρους για να δώσει θετική ψήφο στο Νίκο Βούτση, για την προεδρία της Βουλής. Συγκεκριμένα. όπως είπε: Η Βουλή να ψηφίσει, ότι η επόμενη Βουλή θα είναι αναθεωρητική και να υπάρξει σαφής δέσμευση, ότι θα ψηφιστεί νέος εκλογικός νόμος.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget