ΝΔ: Υπόσχεται γρήγορη υλοποίηση του μνημονίου

«Χωρίς συνεννοήσεις και συνεργασίες η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει μπροστά», αναφέρει ο Β. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο «Euronews», διαφημίζοντας την ετοιμότητα της ΝΔ να σχηματίσει μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα υλοποιήσει αποφασιστικά τα μέτρα του μνημονίου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει ότι τον πρώτο χρόνο θα εφαρμόσει όλα όσα προβλέπει το μνημόνιο και εφόσον γίνει αυτό, θα μπορέσει να συζητήσει με τους εταίρους για τα μέτρα που είναι «υφεσιακά».
«Θα είναι λάθος αν πιστεύει κανείς ότι στον πρώτο χρόνο θα μπορέσουμε να πάμε να συζητήσουμε με τους Ευρωπαίους. Αυτοί περιμένουν την πλήρη εφαρμογή ώστε να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη τους» σημειώνει χαρακτηριστικά. Επομένως, ο λαός θα συνεχίσει να γονατίζει από ένα μνημόνιο που ενσωματώνει και τα δύο προηγούμενα, ενώ η όποια επαναδιαπραγμάτευση των «υφεσιακών» μέτρων σημαίνει ότι ένα μέτρο που δεν αποδίδει έσοδα ή πλήττει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, θα αντικατασταθεί από ένα άλλο μέτρο που θα είναι εξίσου αντιλαϊκό για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.
Ο Β. Μεϊμαράκης προβάλει ως ατού των παζαριών που θα έχει με τους εταίρους του, το γεγονός ότι η ΝΔ όταν ήταν κυβέρνηση προσπάθησε να εφαρμόσει με τον «καλύτερο τρόπο» τη συμφωνία του 2012.
Επίσης επικρίνει τον Αλ. Τσίπρα ότι έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, καθώς και για το γεγονός ότι «παρουσιάστηκε χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα» όταν διαπραγματεύτηκε το τρίτο μνημόνιο. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget