Π. Καμμένος: Η Ελλάδα να παράσχει διευκολύνσεις στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του ΝΑΤΟ

Τη θέση ότι η Ελλάδα πρέπει να παράσχει στρατιωτικές βάσεις και διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ αν γίνει στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή στο όνομα της αντιμετώπισης του «Ισλαμικού Κράτους»,  επανέλαβε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη που παρέθεσε την Πέμπτη.
Μαζί με τη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, υποστήριξε την ανάγκη εξαπόλυσης ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών, αλλά και ανάπτυξης επίγειων δυνάμεων, οι οποίες, όπως είπε, θα δημιουργούν ασφαλές περιβάλλον για την επιστροφή των προσφύγων. Στην πραγματικότητα όμως μια ΝΑΤΟική επέμβαση θα δημιουργήσει νέα κύματα ξεριζωμένων.
Ο Π. Καμμένος χρησιμοποίησε ως «φύλλο συκής» τον ΟΗΕ, υποστηρίζοντας ότι η επέμβαση θα πρέπει να γίνει υπό την αιγίδα του, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να παρέμβει για να σταματήσει η χρηματοδότηση του «Ισλαμικού Κράτους», αλλά και για να ελέγξει το ρόλο της Τουρκίας.
Στη διάρκεια της συνέντευξης έστειλε μηνύματα για στήριξη από τους επιχειρηματικούς ομίλους, λέγοντας ότι το κόμμα του είναι υπέρ της μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων, ενώ επανέλαβε τη θέση του για τη δημιουργία ζωνών χαμηλής φορολογίας σε νησιά, αλλά και στην Κρήτη. Δεν παρέλειψε να υποσχεθεί χρηματοδοτήσεις με ζεστό χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο από τα διάφορα αναπτυξιακά πακέτα και υποστήριξε ότι η ρευστότητα στις τράπεζες θα πρέπει να οδηγηθεί κατευθείαν στην αγορά.
Αναφέρθηκε ξανά στην κυβερνητική συνεργασία των ΑΝΕΛ την επομένη των εκλογών με τον ΣΥΡΙΖΑ και άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε κυβερνητικά μείγματα με τη ΝΔ χωρίς τα ακροδεξιά στοιχεία, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, όπως είπε, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ «αν ήταν το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου».
Ο Π. Καμμένος επιχείρησε να κοροϊδέψει ξανά το λαό, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν ισοδύναμα μέτρα που θα προκύπτουν από την εφαρμογή του προγράμματος, που όμως και αυτά θα διαπραγματευθούν σκληρά με τους θεσμούς, ενώ επιτέθηκε με άσφαιρα πυρά στη διαπλοκή προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τη σκληρή πραγματικότητα που περιμένει τα λαϊκά στρώματα από την επομένη των εκλογών.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget